backgground

Anića Kuk Kamp

Kamp Anića kuk je mali obiteljski kamp . U našoj ponudi imamo dva apartmanima za 3-7 osoba, sobu s tušem za 2 osobe i prostor za kampiranje.

Camp Amenities

Anica Kuk Kamp has these amenities:

  • Parking
  • Garage
  • 500m from NP Paklenica
  • Public WC

General Information

Kamp se nalazi u Starigrad-Paklenici pokraj puta za nacionalni park Paklenicu, dovoljno udaljen od glavne prometnice i još uvijek dovoljno blizu mora (700 m). Dodatni servisi kao što su banka, mjenjačnica, pošta, benzinska crpka, ljekarna, ambulanta, restorani, supermarket, pekara, tržnica, turistička agencija, wellness centar i sl. nalaze se u neposrednoj blizini.Kod nas možete boraviti kroz cijelu godinu. Možete doći sa automobilom i šatorom, karavanom ili samo šatorom. Kapacitet kampa je od 60 osoba

Gostima kampa na raspolaganju su lijepo uređene sanitarije sa toplom vodom, zajednička kuhinja sa više hladnjaka i štednjak na plin, blagovaonica odn. prostor za provođenje slobodnog vremena u slučaju lošeg vrijemena.

Gosti našeg kampa su uglavnom ljubitelji prirode i sporta (sportsko penjanje, planinarenje, biciklizam isl.). Kamp je poznat kao miran kamp tako da kod nas ljetuju i familije sa djecom.U kući koja se nalazi u kampu imamo dva apartmana sa klimom i televizorom za smještaj 2-4 osobe u svaki te jene sobe sa WC-om za 2 osobe.

Street View